sprogpakken

 
 
 
Om sprogpakken For pædagoger - 4-dages kursus For nøglepersoner - 6-dages kursus For forældre
For pædagoger - 4-dageskursus
 

om sprogpakkens film

Til Sprogpakken knytter sig en række eksempel- og refleksionsfilm. Disse kan benyttes i undervisningen på Sprogpakkens kurser, men ikke mindst kan filmene ses af alle, der finder børns sprog og sprogtilegnelse interessant. Der er således film, der henvender sig til pædagoger, talepædagoger m.fl. og film der henvender sig til forældre.

Filmene kan streames på Sprogpakkens mange sider markeret med et filmrulleikon Film. Afspilningen sker i Windows Media Player. Filmfilerne er alle i formatet .wmv, hvilket kan afstedkomme visningsproblemer for Mac-brugere. Man kan gratis downloade programmet Flip4Mac, der muliggør afspilning af .wmv-filer. Download Flip4Mac her. Husk at genstarte computeren efter installation af programmet.

Browsermæssigt er Sprogpakkens hjemmeside udviklet med henblik på at fungere optimalt i Internet Explorer. Øvrige browsere (Firefox, Google Chrome osv.) kan typisk også benyttes uden problemer. Hvis man oplever visningsproblemer i øvrige browsere, anbefaler vi, at man benytter Internet Explorer.

Filmene er alle i størrelsen 1280x720 og kan derfor ses i god kvalitet på både skærm og projektor. Dobbeltklik på filmen, for at se filmen i fuld skærmstørrelse (fungerer ikke med Flip4Mac).

Det er også muligt at downloade filmene i endnu højere kvalitet (højere bitrate). Download en film ved at klikke på mappeikonet Download film i nederste højre hjørne på den pågældende films side. Det kan være praktisk i forbindelse med fx undervisning at have filmen i højeste kvalitet på sin computer, så man ikke er internetafhængig. Ved downlad af en film følger også filmens praksiseksempel med, hvor introducerende speak osv., er skåret fra. Også dette kan være praktisk i forbindelse med undervisning.

Film om Socialministeriets materiale "Sprogvurdering af børn i treårsalderen, inden skolestart og i børnehaveklassen" kan streames men ikke downloades.

WEB Folder om Sprogpakken
PDF Folder om Sprogpakken
Film Dorthe Bleses fortæller om sprogpakken
Film Nanna Høygaard Lindeberg fortæller om sprogpakken